Rólunk mondták

Rólunk mondták, vendégvélemény, értékelések, booking.com, szallas.hu

Barack Hotel Tiszakécske
Gyengénlátó verzió

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Rólunk mondták

Rólunk mondták, Barack vendég vélemények

Ma már több olyan felület is rendelkezésére áll a vendégeknek, ahol elmondhatják a még utazás vagy választás előtt álló társaiknak, miért érdemes, vagy épp nem, adott desztinációt, szállást választani. Fontosnak tartjuk, hogy megosszuk Önökkel, olyan vendégeink valós tapasztalatait és véleményét, akik már jártak szállodánkban és átélték az igazi "BARACKOS FELTÖLTŐDÉST".

 

 

Néhány portálról szemezgettünk, hogy megkönnyítsük a választást Önöknek:

 

Tripadvisor értékelés - 5/5

 

"Nem akarok szuperlatívuszokban beszélni és elfogultnak sem tűnni, de ez a hotel valami hihetetlen!!! A szobánk gyönyörű volt és tiszta és minden új, modern. Az egész hotel gyönyörű és minden teljesen új még benne és prémium! Szuper érzés volt minden egyes helyiségét meglátogatni, mindig ott keringett körülöttünk a minőség a precizitás a tisztaság, bármerre is néztünk. A személyzet nagyon kedves volt, bármit kértünk azonnal megoldották és mindig mosolyogtak és érdeklődtek ami nagyon jól esett! A ételek pedig hát, hogy is mondjam, a párommal megfordultunk már egy jó pár neves szállodában, de ennyire finomakat még sehol sem ettünk. Az összes étel friss volt és minőségi, a legtöbbet mind a helyi kis gazdaságokból hozták nap mint nap! Minden nap friss virág a vázákban az asztalon. Mindig a legfrissebb saláták és zöldségek és sajtok. Ilyet utoljára csak Ausztriában tapasztaltunk. Jah és a kedvencünk a csapolt meggy sör, amit többen is szívesen fogyasztottak ahogy láttuk! :) Egyszóval biztos vagyok benne, hogy ezentúl visszatérő vendégek leszünk! A Wellness részleggel is elégedettek voltunk, a szauna világban minden meg lehetett találni ami egy ilyen színvonalú helyen elvárható, a gyógyvíz kellemes volt és az úszómedence is illetve a nagy pezsgőfürdő is!"

2018. március 26.


"Mindent a vendégért elv érvényesül!

A szállodában töltött három nap nagyon kellemesen telt, nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jónak tartjuk a fürdő nyitvatartási idejét, nagyon szép és jó a szaunaviláguk. Tetszett, hogy a szolgáltatások igénybevételében rugalmasak. A konyhájuk is figyelemre méltó , élveztük a változatosságát, finomságát, a házias ízeket, a helyi lehetőségek felhasználását."

2018. március 25.


"Örömmel vettem a bejáratnál elhelyezett tavaszi virágkompozíciót. A recepción kedvesen és gyorsan intézték a bejelentkezést. Felvilágosítást adtak a számunkra fontos tudnivalókról. A szobák tiszták , nagyon szépek. Kellemes hőmérséklet, kényelmes ágyak. Az ételek nagyon finomak és választék is van bőven. Állandóan figyeltek arra, hogy semmi se fogyjon el. A kiszolgáló személyzet munkája példaértékű, kedvesség, figyelmesség volt jellemző mindenkire. Nagyon jól éreztük magunkat!"

2018 március 22.

 

 

Facebook értékelés - 4,9/5


"Expressz wellnessen voltam, minden csodálatos volt és nagyon kedves a személyzet!!! Hunguest hotelek tanulhatnának látszik, hogy szívük-lelkük benne van!Gratulálok a családi vállalkozáshoz!!!"

2018 március 12.

 

"3 napot töltöttünk a hotelban. A szállás, az ellátás és a személyzet is kifogástalan, semmi negatívumot nem tudnék mondani, még ha nagyon keresnék, akkor sem! Azt hiszem, hogy ezt a szolgáltatást hívják VENDÉGLÁTÁSNAK, csupa nagybetűvel. Sok hotelban megfordultam már, de ez a hotel "mindent visz". Köszönjük szépen mindenkinek - a hotel valamennyi dolgozójának -, aki hozzájárult ehhez az élményhez." 

2018. január 29.

 

"Minden kifogástalan volt, nagyon jól éreztük magunkat! :) Köszönjük!"       

2018. február 18.

 

Booking.com értékelés - 9,3/10


„Pihenésre, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas, családias hangulatú hotel. Kiváló hangulatú hotel. Bőséges ízletes, házias ételek. Kedves, udvarias személyzet. Családias hangulat."

2018. február 19.

 

"Bőséges, igényes, finom ételek. A szaunájuk kiválók!"

2017. december 12.

 

„Sosem csalódik az ember a Barackban :) Már másodjára szálltunk meg a hotelben. Most is mindennel elégedettek voltunk. A szoba nagyon modern, az ágy is kényelmes. Kávé és tea is van bekészítve. A reggeli és a vacsora is bőséges volt, meg voltunk elégedve az ételek minőségével és a választékkal. Szombat este élőzene is volt. Szuper, hogy a fürdőben vasárnapra is egész napra maradhattunk."

2017. november 20.

 

Szallas.hu értékelés - 9,5/10


"Minden igényt kielégítő szoba, a szolgáltatások színvonala, személyzet kedvessége, és nem utolsó sorban rugalmasság. A gasztronómiai élmények is csábítóak!"

4 hete

 

"Nagyon modern, kedves, barátságos családias hely. Az étterem nagyon napfényes. Az egész helynek pozitív a kisugárzása."

1 hónapja


 

 

Az ÖN elégedettsége a mi sikerünk titka!

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour