Vendégkönyv

Vendégkönyv, vendégkönyv, vendégvélemény

Barack Hotel Tiszakécske

Szobafoglalás

Érkezés:
Távozás:
Felnőttek száma Gyermekek száma

Vendégkönyv

Összesen: 31
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4    |    Következő > Találat/Oldal
Mihályi Anita 2016-12-31 10:20:12
A karácsonyt ismét a Barack Hotelben töltöttük a párommal. Minden csodálatos volt! Gyönyörű tisztaság uralkodott a szállodában és a fürdőben is. Az ételek mennyisége és minősége csillagos ötöst érdemel. Idén is sikerült meseszéppé varázsolni a karácsonyt a páromnak. Nagyon köszönöm Neki és a Barack Hotel minden dolgozójának. Csak így tovább!
Sebők Ági 2016-08-31 14:41:46
4napot töltöttem Önöknél .aug.28-31 ig. Hát szavakban nem is tudom leírni, annyira jó volt minden, a személyzet a szoba, étel. A medencék tisztasága, sőt az egész hotel rendezett ,barátságos és tiszta. Sok hotelben megfordultam már ,de ilyen igényes és hibátlannal még nem volt szerencsém. Jólesett mikor megtudtam h magyar a tulajdonos. Bebizonyította ,h itthon is lehet színvonalasat nyújtani. Köszönöm a sok kedvességet.
Gosztola Brigitta 2016-08-12 19:12:07
Köszönjük a Barack Hotelnak a kitűnő vendéglátást. 5 éjszakát töltöttünk a szállodában. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A szálloda szép, kényelmes és rendkívül vendégbarát. Kedves a személyzet, kitűnő és változatos a reggeli és vacsora kínálat. Külön szeretném megköszönni a lányunk születésnapján a figyelmességüket.
Prohászka Szilvia 2016-08-05 17:49:54
A családommal 3 éjszakát töltöttünk Önöknél, első alkalommal (2016.07.27-07.30. között). Köszönjük a kellemes napokat, a kényelmes kikapcsolódást, a finom falatokat, a személyzet készséges és kedves hozzáállását! Remélem jövőre is eljutunk Önökhöz.
Király Tímea 2016-05-16 20:37:14
3 pihentető éjszakát töltöttünk el a szállodában. Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Tiszta szoba, finom ételek, tiszta fürdő és szauna részleg. Úgy vettük észre, hogy a medencéket minden este takarították, és újratöltötték, a hőfokot napközben többször mérték! A személyzet kedves és nagyon figyelmes volt. Megjártunk jó pár 4*-os szállodát, mind elbújhatnak a Barack mögött! :) Köszönjük!!
Nagy Edina 2016-04-16 08:07:28
3 nap 2 éjszakát töltöttünk el a szàllodában, nagyon kedves és figyelmes a szàlloda összes szemèlyzete. Nagyon tiszták és kényelmesek a szobák. Az ételekkel is meg voltunk elégedve . A wellness részleg nagyon jó , a masszázst nem lehet kihagyni ajánlom mindenkinek Gábort.
Haller-Viski Anita 2016-03-06 16:54:19
Baráti társasággal voltunk a szállodában. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Szép tiszta szobák,finom ételek,kedves személyzet. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk.
Varga Imre András és Dr. Pocsai Károly 2016-02-25 14:31:57
Nem csalódtunk! Kellemes környezet, tiszta, higiéniai szempontból kifogástalan szálloda és gyógyfürdő. Ragyogó ételek, finom borok, kellemes csapolt sör, csend, nyugalom, jó levegő. A Barack Hotelben minden biztosított a gondtalan kikapcsolódásra, és gyógyfürdőzéshez. További munkájukhoz sikert kívánunk.
Szegváriné B.Melinda 2016-02-22 18:17:14
Mi a párommal novemberben töltöttünk egy hétvégét a Barack hotelben apartmanban. Nagyon tetszett, ezért is szeretnénk visszamenni. Kedves a személyzet, a medencék is tökéletesek. Észrevételem szerint sok ember kedveli, mert időben be kell jelentkezni, hogy sikeres legyen a szállásfoglalás. Remélem még sokszor élvezhetjük az ottani pihenésünket! Köszönet a tulajdonosoknak, és dolgozóknak!
Tóth Géza 2016-01-14 17:44:49
A leendő Hetveneseknek, és mindenkinek, aki egy felejthetetlen, fergeteges születésnapra vágyik! A „070.” születésnapomat a tiszakécskei Barack Hotelben tartottam január 8. és 10. között, és szeretném ezúton is megköszönni a felejthetetlen hétvégét mindenkinek, aki ehhez hozzájárult! A szálloda elvárható szolgáltatásain messze túlmenő odafigyelésben részesültünk: a játékos feladatokban aktívan segítettek a végtelenül figyelmes pincérek és a mosolygós, segítőkész recepciósok, a szaunák „üdvöskéje”, Zsuzsi különleges szauna-szeánsszal kedveskedett, a séf úr és a konyhai dolgozók fergeteges vacsorát készítettek, a szobaasszonyok szakértő türelemmel és kedvességgel tették a dolgukat, és külön szeretném köszönetemet kifejezni az éttermi vezetőnek, aki mindig, mindenhol ott volt, és minden kérésünket kiemelt odafigyeléssel oldott meg. Köszönjük az extra-élményeket, mint az esti pezsgős fürdőzés, a fantasztikus lakosztály, a csodálatos torta, és nem utolsó sorban az ünnepi díszbe öltöztetett különterem, ami az eseményt elegánsabbá és megkapóbbá tette. Gratulálok a Barack Hotel tulajdonosainak és vezetőségének a magam és a velem hetvenkedő vendégeim nevében, és köszönjük még egyszer a fantasztikus hétvégét! Jövőre, veled, ugyanitt! (Meg még évközben párszor!) Budapest, 2016. január 14. Tóth Géza
Összesen: 31
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4    |    Következő > Találat/Oldal
Facebook GooglePlus Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour