Vendéglátás

Vendéglátás, étterem, bár, étterem Tiszakécske

Barack Hotel Tiszakécske

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Vendéglátás

Étterem

étteremA szálloda hangulatos, nyáron terasszal bővülő étterme látványkandallóval, helyi különlegességekkel, "Barackos" finomságokkal várja a vendégeket 7 és 21 óra között.

 

A szálloda nevét is adó gyümölcs természetesen a konyhai kínálat kialakításában is fontos szerepet kapott. A Barack Thermal Hotel & Spa éttermében még a somlói galuska is barack lekvárral és aszalt sárgabarackkal készül! Ugyanígy kihagyhatatlan finomság a barackos gombóc, a barackos-túrós lepény és a sárgabarack ízes tejes pite is. Nyáron pedig - a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt - üdítően friss élményt jelent a hideg kajszi leves és a sárgabarack shake.

 

A környezettudatos szemlélet a konyhánk működésének egyik alappillére. A főzéshez friss helyi alapanyagokat használnunk. A tiszai halakat reggelente a halászok egyenesen a vízpartról hozzák a konyhára, hogy aztán páratlanul finom fogások készüljenek belőlük.

 

Lobby Bár

A lobbyban található bár széles italkínálata, ízletes kávévariációkkal, színes koktél választékkal bármely napszakban kellemes időtöltésre csábít.

 

Barack Themal Hotel & Spa - Barack Étterem, Étlap   Barack Themal Hotel & Spa - Barack Étterem, Itallap   Barack Themal Hotel & Spa - Barack Étterem, Koktéllap 

 

Facebook GooglePlus Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour