Programajánló

Programajánló, Barack Hotel programok, Tiszakécske program

Barack Hotel Tiszakécske

Szobafoglalás

Érkezés:
Távozás:
Felnőttek száma Gyermekek száma

Programajánló

Válogasson az alábbi programok közül, hogy a nálunk töltött idő még élménydúsabb legyen.

Tiszakécske

Áprilisi szauna programok
márciusi szauna programok
Áprilisban is változatos testet, lelket kényeztető szauna programokkal várjuk vendégeinket. Minden csütörtökön, szombaton és vasárnap szauna programokat tartunk a szauna világban. Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. További részletek:
http://www.tiszapartifurdo.hu/hu/programok/programajanlo/aprilisi_szauna_programok_2017
Tavaszi szünet - Húsvét
tavaszi szünet
A Tisza-parti termál fürdőben is kitör a tavaszi szünet! Animátoraink reggeli frissítő vízi tornával várják mozogni vágyó vendégeinket. Délelőtt kreatív kézműves foglalkozás keretében készíthetnek kézzelfogható emléket. Délután vízi és szárazföldi játékokkal várjuk Önöket! A napfolyamán egésznap puha nyuszik várják a simogatást!

http://www.tiszapartifurdo.hu/hu/programok/programajanlo/husveti_programokFutóverseny
FutóversenyMájus 27
.
Az előző 2 év nagy sikerére való tekintettel megrendezésre kerül a III. Tisza-parti Gyógy és Élményfürdő félmaraton. A program egyaránt várja a gyermek és felnőtt futókat.
http://www.tiszapartifurdo.hu/hu/programok/programajanlo/iii_taiszaparti_gyogy_es_elmeny_furdo_felmaratonDzsessz Találkozó
Dzsessz találkozó
Április 01.

IV. Tiszakécskei Dzsessz Találkozó
Helyszín: Arany János Művelődési Központ
Tiszakécske, Béke tér 134.
Színház
Színház
Április 08.

A Körúti Színház következő előadása április 8- án,
19.00 órai kezdettel tekinthető meg a tiszakécskei
Arany János Művelődési Központ színpadán.
Colin Higgins: Maude és Herold c. darabját láthatják az érdeklődők.
Jegyinfomáció: 76/540-330Szolnok


Dumaszínház
DumaszínházÁprilis 12. 19:00 - Numera - Kormos Anett és Kovács András Péter közös estje - Dumaszínház - Aba Novák Agóra Kulturális KözpontPalacsintafesztivál
palacsintafesztivál
A szolnoki Palacsintafesztivál 2017. május 19-21-én várja a vendégeket a Nefag Játszótéren.  A téma ebben az évben is adott, a fő motívum a palacsinta és annak mindenféle variációja, édes, sós, zöldséges, húsos, rakott vagy csavart.
http://szolnok.varosom.hu/programok/gasztro/Palacsintafesztival.html
RepTár

reptár

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában.  A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak.

http://www.reptar.hu/
Sörárium
sörariumSzolnokon egyedülálló élmény során kerülhetsz közelebb a sörkultúrához. A Sörárium, a hazai sörmúzeum több mint 1000 négyzetméteren kínál gazdag programot. Ajánljuk kalandot keresőknek, a sörital szerelmeseinek, baráti társaságoknak, sőt családok számára is. Tapasztald meg a hagyományok és a modern technika elegyét a Sörárium interaktív kiállítóhelyén! https://www.sorarium.hu/KecskemétVI. Helyi Termék Ünnep

Helyi termék ünnep
Május 12-14- ig
Szeretettel várnak a szervezők minden érdeklődőt az ingyenesen látogatható VI. Helyi Termék Ünnep alkalmából Kecskemét főterén.
- Hegedű Együttes 35 éves Jubileumi koncert,
- Kézműves Vásár
- Bábszínház, Íjászat,Néptánc
Kistermelői finomságok és kóstolók
http://helyitermekunnep.aranyhomok.hu/Amennyiben valamelyik programról bővebb információt szeretne, forduljon a szálloda recepciójához!

 

Facebook GooglePlus Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour