Programajánló

Programajánló, Barack Hotel programok, Tiszakécske program

Barack Hotel Tiszakécske

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Programajánló

Válogasson az alábbi programok közül, hogy a nálunk töltött idő még élménydúsabb legyen.

Tiszakécske

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Fürdő programok

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden évben színes, vidám és minden korosztályt kielégítő programokkal szórakoztassa a fürdőbe látogató vendégeket. A nyári időszakban és ünnepnapokon szakképzett animátorok gondoskodnak a változatos programokról.

TOVÁBBI RÉSZLETEK


Tiszakécske - a napfény és a vizek városa

tiszakécskeA városi programokról, kiállításokról, könyvbörzék időpontjárol az alábbi linken találnak részletes információkat.

TOVÁBBI RÉSZLETEK


Szolnok

RepTár

reptár

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában.  A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
Sörárium

sörariumSzolnokon egyedülálló élmény során kerülhetsz közelebb a sörkultúrához. A Sörárium, a hazai sörmúzeum több mint 1000 négyzetméteren kínál gazdag programot. Ajánljuk kalandot keresőknek, a sörital szerelmeseinek, baráti társaságoknak, sőt családok számára is. Tapasztald meg a hagyományok és a modern technika elegyét a Sörárium interaktív kiállítóhelyén! TOVÁBBI RÉSZLETEKKecskemét és környéke


Zwack Pálinka Manufaktúra

zwackAmi a skótok számára a whisky, a franciák számára a konyak, az Kecskemétnek a világ számos táján ismert és méltán kedvelt Kecskeméti barackpálinka. E vidéken nagy hagyománya van a barackpálinka főzésnek, írásos emlékek már a XVIII-XIX századfordulótól említik, de a kecskeméti fütyülős barack pálinka, melyet először a Zwack család készített
TOVÁBBI RÉSZLETEKNemzetközi Zománcművészeti Alkotóműhely Gyűjteménye 

zománcA Nemzetközi Zománcművészeti Alkotóműhely azoknak a hazai és külföldi képző-és iparművészeknek nyújt alkotási és kísérletezési lehetőséget, akik a tűzzománc műfajában kívánják megvalósítani elképzeléseiket. Nemzetközi zománcművészeti gyűjteményümk minden munkanapon 10-től 14 óráig tekinthető meg, egyébként előzetes bejelentés alapján várjuk az érdeklődőket.
TOVÁBBI RÉSZLETEK


Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely


szorakaténuszKincseket őriznek itt, játéktörténeti ritkaságokat, fából faragva, kócból, csuhéból, s sok minden másból megformálva. A múzeumot a magyar játékkultúra teljes körű gyűjtésére és bemutatására hozták létre.
TOVÁBBI RÉSZLETEK


Amennyiben valamelyik programról bővebb információt szeretne, forduljon a szálloda recepciójához!

 

Facebook GooglePlus Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour