Programajánló

Programajánló, Barack Hotel programok, Tiszakécske program

Barack Hotel Tiszakécske
Gyengénlátó verzió

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Programajánló

 

Szállodánk és fürdőnk karöltve gondoskodik arról, hogy Ön és családja a jól megérdemelt pihenés alatt is találjon érdeklődésének megfelelő programot.

SZAUNA PROGRAMOK

A fürdő szaunavilágában, melyet vendégeink téritésmentesen vehetnek igénybe, minden csütörtök, szombat és vasárnap délután szauna programokat szervezünk. Havonta egyszer pedig, előre meghirdetett időpontban Szauna Estet rendezünk. A programokon való részvétel regisztrációhoz kötött. TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

 

AQUAFITNESS

Minden hétfőn és szerdán délután 17:00-18:00 óra között szakképzett gyógytornászunk aquafitnesst tart a fedett úszómedencében. A foglalkozáson való részvétel úszástudást nem igényel, mivel az eszközök a vendéget biztonságosan a vízfelszinen tartják. Az órán való részvétel januárban INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött.  TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

SUNDAY BRUNCH A BARACK HOTELBEN

BÍZZA RÁNK A VASÁRNAPI EBÉD GONDJÁT!

Minden vasárnap 12 és 15 óra között családi svédasztalos büféebéddel várjuk vendégeinket!

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

 

 

HÚSVÉTI RAMAZURI

Ha Húsvét, akkor tappancsok és óriás fülek! Érkezik a nyuszisimogató, a kalandos, vicces, szórakoztató családi animációs programok!

TOVÁBBI RÉSZLETEK...

 

 

 

 

 

SÜSÜ ÉS BARÁTAI - ÉLETRE KELT MESEHŐSÖK

Életre kelt mesevilág a fürdő területén! Jöjjön és elevenítse fel gyermekkorunk kedvenc meséit, most óriási, élethű figurákkal! Süsü, Mirr-murr, a Nagy Hohoho Horgász és még sokan mások! Kiállítás és játékok! 


TOVÁBBI RÉSZLETEK...

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour