Kozmetikai kezelések

Kozmetikai kezelések, Barack Hotel kozmetika, Tiszakécske fodrászat, Tiszakécske kozmetika,

Barack Hotel Tiszakécske

Szobafoglalás

Érkezés:
Távozás:
Felnőttek száma Gyermekek száma

Kozmetikai kezelések

PANDHY'S SAFE COSMETICS - KORSZERŰ, HATÉKONY, TERMÉSZETES


A PANDHY’S™ szépítő cukor világszerte ismert és elismert, a ma piacon lévő eljárások és anyagok közül  az egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb. Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és hozzá kapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. A szőrtelenítésen felül ez a csodálatos és megkérdőjelezhetetlenül természetes anyag a szalonkezelések egész tárházát rejti.

 

A PANDHY’S™ cukortermékek evolúciója feltartozhatatlanul halad előre. A termékfejlesztés irányát az a törekvés határozza meg, hogy a cukor számára mind szélesebb körű professzionális alkalmazási lehetőséget nyissanak meg. Így alakult ki a PANDHY’S Szőrtelenítési ágán felül a PANDHY’S Arc- és Teskezelő ága, az az a PANDHY’S SPA világa, hiszen minden ma létező kezeléshez (gépi kezelések, arc- és testkezelések, kéz- és lábápolás) már létezik tökéletesen párosítható PANDHY’S™ termék.

 

A PANDHY’S™ Mineral Makeup sminkanyagok teljesen új irányt nyitnak az arc és testfestésben; poralapú, tiszta ásványi pigmentekkel színezhetjük még szebbé magunkat, minden káros és felesleges puffer és segédanyag nélkül. A színek sokféleségének és a felhasználásnak csak a fantázia szabhat határt. Nagyon izgalmas dolog, hogy az arcpírként használt porral színezhetjük az ajkunkat, és ugyanazzal a színnel lakkozhatjuk a körmünket is.


Miért jó Önnek a PANDHY’S™ Mineral Makeup?

• A legjobb minőségű, természetes ásványokból készül, tiszta pigmenteket tartalmaz, ezáltal rendkívül tartós a vele készült smink.
• Minden eleme talkum, olaj, szilikon és gyanta mentes, nem tömíti el a pórusokat, a bőr szabadon él és lélegzik a smink alatt is.
• Nem tartalmaz tartósítószert, hiszen nincs is szükség rá, mivel az ásványokban nem telepedhet meg semmilyen baktérium, minőségüket korlátlan ideig megőrzik a készítmények, kockázat nélkül használhatók irritál, gyulladt bőrön is.
• Egyáltalán nem allergizál.
• Titán-dioxid és cink-oxid tartalmánál fogva természetes UV védelmet nyújt.
• Vízálló, sportoláshoz is használható,
• Az ásványoknak természetükből eredően gyulladáscsökkentő hatásuk van, így használatából a problémás bőr is profitál,
• Annyira bőrbarát, hogy bármilyen sebészeti beavatkozás, lézerkezelés, mikrodermabrázió, epiláció, depiláció, stb. után közvetlenül is alkalmazható, dermatológusok világszerte ajánlják.
• Rendkívül gazdaságos.
• Nem tesztelték a termékeket állatokon.

 

 

HARANGVÖLGYI ANTI-AGEING KEZELÉSEK


A kezelések egyediségét a Harangvölgyi Institute Budapest által bemutatott, az arcápolás leginnovatívabb eszköze: a kvantum-technológián alapuló HV MAGIQSKIN bőrápoló eszköz adja. A HV MAGIQSKIN által képviselt kvantumtechnológia a természetben fellelhető ásványok és kristályok által kibocsátott rezgések energiáján alapul. A HV MAGIQSKIN kvantumtechnológia segítségével a bőr energetikai viszonyainak javításában játszik szerepet, így a bőrproblémák enyhülhetnek, élettani folyamatai pedig javulhatnak.

 

 

Facebook GooglePlus Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour