Wellness kezelések

Wellness kezelések

Barack Hotel Tiszakécske

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

Wellness kezelések

CaracallaA wellness sokak számára egy kellemes környezetben eltöltött, pihentető hétvégét jelent, pedig ez a fogalom sokkal tágabb ennél. A wellness kifejezés egészségtudatos életmódot, életszemléletet takar, mely segítségével megteremthetjük testi és lelki harmóniánkat.

Nyugtató gyógyvíz, friss levegő, egészséges konyha, könnyű sport, lazító testkezelések, forró szauna és családi élmények, nálunk mind megtalálja!

Töltődjön fel, pihenjen nálunk szakképzett személyzetünk, orvosaink támogatásával!

A szállodában és/vagy a fürdőben igénybe vehető wellness kezelések:


Masszázsok


FRISSÍTŐ MASSZÁZS
Svédmasszázs technikával végzett masszázs, mely során a masszőr a vendég egész testét vagy egyes testrészeit masszírozza. A masszázs lassú, simító mozdulatokból áll, mely által javul a vérkeringés, nő a szövetek oxigénellátása, fokozódik az anyagcsere. Lazító és egy úttal élénkítő hatással van a szövetekre és az izomzatra.

SPORTMASSZÁZS
A svédmasszázs egy erősebb változata, dörzsölő, gyúró, ütögető mozdulatokkal. Főként mozgásszegény életmódot folytatóknak ajánljuk a merev izmok felmozgatására.

RELAXÁLÓ AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS
Lassú, finom mozdulatokkal végzett masszázs, mely során különféle illóolajakat használunk, tovább fokozva ezzel a masszázs nyugtató, izomlazító hatását.

MELEG LÁVAKÖVES MASSZÁZS
Felmelegített lávakövek segítségével simító, lágy mozdulatokkal végzett masszázs. A kövek sokáig megtartják a meleget, így az előtte felvitt illóolajak könnyebben jutnak be a bőrbe. Ajánljuk hátfájásra, stresszoldásra.

TALPMASSZÁZS
Kényeztetés a fáradt lábnak svédmasszázs technikával.

Fogyasztó, anticellulit kezelések


KÖPÖLYÖS VÁKUMKEZELÉS
Intenzív fizikai kezelés vákuumos műanyag köpölyözővel, aminek helyi keringést növelő hatása anyagcsere fokozó hatású, így segíti a zsírsejtek lebontását. Kúraszerű igénybevétel esetén tartós hatást is elérhetünk.

Egyéb wellness kezelések


CARACALLA MASSZÁZS KÁDFÜRDŐ
Automatikus masszázskád fényterápiával.  Anticellulit, relaxáló, aktivizáló és 9 további masszázsmód egyéni beállításokkal.

JOUVENCE SPA ÁGY
A formatervezett, az ergonómia alapelveinek tökéletesen megfelelő vízágy semmihez nem hasonlítható kellemes, meleg, nyomásmentes lebegést biztosít.  Az ellazulást a hangulatos környezeten túl fényterápia és testpakolás segíti.

Facebook GooglePlus Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour