Barack Hotel Tiszakécske

Barack Hotel Tiszakécske
Gyengénlátó verzió

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

 

Terítéken az ősz gasztrosztárjai

Az ősz kétségtelenül a kulináris élmények évszaka. A Barackban is ilyenkor a legízesebb az élet, hiszen a környékbeli termelők megannyi friss, szezonális alapanyaggal árasztják el szállodánk konyháját, amelyekből aztán finomabbnál finomabb ételkreációk születnek. 

 

Idén sem lesz ez másképp, sőt! Ezúttal gasztroünnepé varázsoljuk az év utolsó harmadát! Érkeznek  az őszi hónapok gasztrosztárrá avanzsált hirnökei, akik hol egy ínycsiklandó étel, hol egy különleges kávé vagy koktél képében színesítik a Barack Bár és Étterem kínálatát. Velük találkozhatnak vendégeink a hónap ajánlataként italválasztékunkban valamint minden kedden és szombaton kibővített svédasztalunkon. 


Foglalja le őszi csomagajánlataink valamelyikét és ismerkedjen meg a Barack Gasztrosztárjaival!    

                                                                                                                

                 

Szőlő: hamvas fürtjeiről már nyár végén csipegethetjük az édes, lédús szemeket. Nem csak a gasztronómiában, de a szépségápolásban is igen közismert öregedés gátló hatásának köszönhetően. Valódi népszerűsége azonban mi másban rejlene, mint a folyékony örömben, a borban.

 

 

 

 

 

Sütőtök: nevével ellentétben nem csak sütni lehet, de isteni levesek, köretek és desszertek is készíthetők belőle. Egy igazán megosztó ízvilágú alapanyag, amellyel most nem csak a „tökrajongóknak” szeretnénk kedvezni, de a „tökellenesek” táborát is megkíséreljük meggyőzni.

 

 

 

 

 

Birsalma: a gyümölcs, ami napjainkban reneszánszát éli! Készüljön belőle kompót, lekvár vagy a méltán neves birsalmasajt, a konyhában terjengő illata garantáltan mindenkiben gyermekkori emlékeket idéz.

 

 

 

 

 

 

 

Gesztenye: a késő ősz és a karácsony hangulatának nélkülözhetetlen összetevője a frissen sült, zacskókból gőzölgő gesztenye. Ám e termés ereje messze nem merül ki ennyiben, a belőle készülő ételek körének csak a fantáziánk szabhat határt.

 

 

 

 

 

 

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour