Vendégkönyv

Vendégkönyv, vendégkönyv, vendégvélemény, értékelés

Barack Hotel Tiszakécske
Gyengénlátó verzió

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

 

Vendégkönyv

Összesen: 48
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5    |    Következő > Találat/Oldal
Bagi Jánosné
2018-06-29 12:26:41
Mi 4-en voltunk! A két gyerek nagyon jól érezte magát(6 és 4 évesek) Mi is kiválóan éreztük minden ott töltött pillanatát! Köszönet a Barack Hotel összes dolgozójának,hogy ilyen széppé tették a 4 napunkat! A szakács kiváló,s a recepció segítőkész!
Ádám
2018-06-27 16:19:20
Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
Judit
2018-04-11 08:49:51
Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon szép, igényesen van kialakítva. A vendéglátás szuper!
Karácsony Varga Szilvia
2018-03-06 15:13:05
Másodszorra jártunk önöknél de most is csak pozitívumokat tudok mondani a hotelről köszönjük ezt a szép 3napot
Kubinka Erika
2018-01-05 10:20:21
A Szállodáról alkotott véleményem rendkivül pozitiv,továbbiakban is szeretnék Önökhöz menni,és Önöket ajánlani.
Hámoriné Maróti Györgyi
2017-10-06 17:54:34
Most érkeztünk haza a hotelből, ahol 4 éjszakát töltöttünk. Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás jó színvonalú, tiszta, a személyzet nagyon kedves, az ételek kiválóak voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Külön figyelemre méltónak találtuk, hogy igyekeznek a környékbeli vállalkozók színvonalas termékeit (félegyházi pékség, Békésszentandrási sörfőzde, gyulai bonbonok stb.) beilleszteni a kínálatba. Jó ötletnek tartjuk az étteremben minden asztalon naponta elhelyezett ismertetőt az időjárásról, egyes szolgáltatásokról és a helyi érdekességekről. Ez utóbbit talán még érdemes lenne egy önálló ismertetőben összefoglalni, mert pl. a helytörténeti gyűjtemény az ott dolgozó hölgy vezetésével külön élmény volt.
Szita Györgyné
2017-09-19 18:58:16
Férjemmel pár év óta járok Tiszakécskére és ilyenkor két-három napot a Barackban töltünk. Az ok a szobák kényelmesek, tiszták, az alkalmazottak udvariasak, a konyha fantasztikus. A múlt pénteken egy örvendetes családi eseményen vettünk részt, mivel menyünk nagymamájának 90. születésnapját ünnepelte a népes család. Az est fergetegesre sikerült, az elkészített étkek ízletesek, a fiatal felszolgálók udvariasak, szolgálatkészek voltak. Mi még egy pár napot wellnessezéssel töltöttünk és igénybevettük a hotel szolgáltatásait, melynek nívója most is kitűnő volt. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani azon dolgozóknak, akik hozzájárultak a családi esemény sikeressé tételéhez, illetve azoknak, akik közreműködtek az ottartózkodásunk, pihenésünk kényelmessé tételéhez. A jó színvonal megtartásához kívánunk a dolgozóknak /lett légyen recepciós, séf, pincér, takarítónő/ sok sikert kívánunk.
Horváth Szilard
2017-08-17 18:33:29
Négy éjszakát töltöttünk a hotelben, aho egy két- és egy egy ágyas szobát vettünk igénybe. Az itt töltött napokkal kapcsolatban csak az elismerés hangján szólhatunk. Kifogástalan környezet, kitűnő vendéglátás jellemezte az itt töltött időt. Amit pedig szeretnénk külön kiemelni a személyzet minden tagját jellemző kedvesség, segítőkészség, amellyel minden vendéget körül vesznek és amellyel az esetleges kisebb problémákat is azonnal orvosolni kívánnak. Köszönjük.
Hanga Andrea
2017-07-18 00:01:52
4 napot töltöttem kisfiammal a Barck Hotelben. Sok helyen megfordultam már, de eddig ők viszik az első helyezést. Nagyon tiszta, kényelmes szobák. Az étteremben nagyon tetszett, hogy a vacsora nem zsíros pörkölt alapú ételek voltak, hanem odafigyeltek, hogy aránylag könnyű ételek legyenek és a gyerekekre is gondoltak minden étkezésnél. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A strandon minden nap lecserélték a vizet és tiszta volt a környezet is. A masszázs is nagyon jó volt független, hogy nő vagy férfi masszítozott (mindkettőt kipróbáltam). Kisfiamnak is ez a szálloda tetszett eddig a legjobban és kérte, hogy a következő nyaralást is itt tőltsük. Köszönöm a kellemes élményt, valóban kipihenten jöttem el a hotelből.
Salánki M/Szondi A
2017-04-10 14:51:18
Nyitásuk óta 8-adjára jártunk a Szállodába. A Kedvességből, korrektségből, tisztaságból, jó ételek minőségéből nem, hogy nem veszített, de folyamatosan fejlődik!:) Csak ajánlani tudjuk mindenkinek akinek a fentiek számítanak, és egy jó pihentető hétvégét szeretne, csupa kedves, figyelmes emberek között! KÖSZÖNÜNK mindent a Tulajdonosoknak és a Személyzetnek egyeránt!
Összesen: 48
Találat / 1 - 10
< Első    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5    |    Következő > Találat/Oldal
Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour