Vendéglátás

Vendéglátás, étterem, bár, étterem Tiszakécske, Sunday Brunch, kávézó

Barack Hotel Tiszakécske
Gyengénlátó verzió

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

 

Vendéglátás

Étterem

Barack Bár és Étterem TiszakécskeA szálloda hangulatos, nyáron terasszal bővülő étterme látványkandallóval, helyi különlegességekkel, "Barackos" finomságokkal várja a vendégeket 7 és 21 óra között.

 

A szálloda nevét is adó gyümölcs természetesen a konyhai kínálat kialakításában is fontos szerepet kapott. A Barack Thermal Hotel & Spa éttermében még a somlói galuska is barack lekvárral és aszalt sárgabarackkal készül! Ugyanígy kihagyhatatlan finomság a sárgabarack ízes tejes pite és a barackos kávé is. Nyáron pedig - a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt - üdítően friss élményt jelent a hideg kajszi leves és a sárgabarack shake.

 

A környezettudatos szemlélet a konyhánk működésének egyik alappillére. A főzéshez friss helyi alapanyagokat használnunk. A tiszai halakat reggelente a halászok egyenesen a vízpartról hozzák a konyhára, hogy aztán páratlanul finom fogások készüljenek belőlük.

 

Lobby Bár

A lobbyban található bár széles italkínálata, ízletes kávévariációkkal, színes koktél választékkal bármely napszakban kellemes időtöltésre csábít.


Sunday Brunch

Nyugodtan bízza ránk a vasárnapi, családi ebédek gondját. Mozduljon ki és hozza el szeretteit egy svédasztalos büféebédre (vasárnaponként 12:00-15:00) a Barack Thermal Hotel & Spa éttermébe. Hogy a hétvége igazán pihentető legyen! További részletek...

 

Rendezvények

Szállodánkban lehetőség van családi (születésnap, esküvő, keresztelő, ballagási ebéd, ...stb.) és céges rendezvények lebonyolítására egyaránt. További kérdés és kérés esetén érdeklődjön vendéglátás vezetőnknél restaurant@barackhotel.com.

 

Barack Themal Hotel & Spa - Barack Étterem, ÉtlapBarack Themal Hotel & Spa - Barack Étterem, Itallap      Barack Themal Hotel & Spa - Barack Étterem, Koktéllap 

 

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour