Tiszakécske

Tiszakécske, Tiszakécske, Tiszakécske programok, Barack Hotel programok

Barack Hotel Tiszakécske
Gyengénlátó verzió

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

 

Tiszakécske

Barack Themal Hotel & Spa - Tiszakécske, Tisza-partA dél-alföldi, nyugodt Tisza-parti kisváros Bács-Kiskun megye csücskében, Kecskemét és Szolnok tőszomszédságában található.

A város legfőbb természeti vonzerejét a települést 22,5 kilométer hosszan körülölelő Tisza adja, melynek ezen szakasza fürdőzésre, hajókázásra és horgászásra is kiválóan alkalmas. A folyópart mellet 300 méteres homokfövenyen kialakított szabadstrand vendéglátó egységeivel, vízi sportolási lehetőségekkel június elejétől várja az élővíz és a napozás szerelmeseit.

A természet imádóknak különleges élményt kínál a  minden év június-júliusában lezajló Tisza-virágzás!

A természetes lefűződéssel keletkezett Holt Tisza gazdag növény-és állatvilága mellett a horgászok paradicsoma. Jellemző halfajok: ponty, harcsa, süllő, amúr, csuka, balin, dévérkeszeg, kárász.

A városnéző kisvonattal, mely a szállodától 100 méterre lévő megállóból indul, a város további látnivalói is megtekinthetők: a neogót Református Templom, a városközponti késő barokk Római Katolikus Templom, a kedves városközpont.

A városban és környékén 15 km kiépített kerékpárút várja a bringásokat (a szállodában bicikli bérelhető), a tiszai gáton pedig a gyönyörű erdők mellett egészen Tiszaugig el lehet kerékpározni.

Kécskei népművészek


Tartalmas szórakozást ígér a város híres kékfestőjének Kovács Miklós műhelyének, Gyalai Béla festőművész műterem galériájának, valamint  Böröczki Edit fazekasműhelyének meglátogatása.

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour