barack blog

barack blog

Barack Hotel Tiszakécske
Gyengénlátó verzió

Online foglalás

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR

 

barack blog

Csapatépítő TiszakécskeNem hiszem el…mondtam hazaérve a felségemnek táskámat trehány mozdulattal a székre lökve, miközben észre se vettem, hogy hároméves kúszik felém, ötéves az ajtóból figyel kezében nyáltól csöpögő Nyafija. Asszony megnyugtatóan nézett rám, ismerte már a rituálémat: ha nyűgösen érkezem haza túró rudit kell nyomni szappantól illatozó kezembe, miközben elmajszolom az utódokkal, mindig megnyugszom. Óriást kaptam ezúttal, pár pillanatra elmorfondíroztam azért, mert nőnek a gyerekek vagy, mert egyre hosszabb a panaszáradat? Semmi kedvem egy újabb céges partihoz. El sem olvastam a meghívót, már a gondolattól kiráz a hideg, minek erőltetik ezt a marketingesek?

Asszony áthúzta ceruzával feltűzött haján lisztes kötényét – krumpli lángos lesz a vacsora -, lesimította ruháját, felemelte nagyobbik utódot, s ölébe véve leült velem szemben az asztalhoz. Némán, finom mozdulattal jelezte kéri a telefonomat, s már olvasta is az e-mailt. Bal keze gyerek ölelve, jobbja simította a képernyőt, szája mosolyra görbült, rám nézett, s csak ennyit mondott: ezúttal örülni fogsz. Nem értettem, majd kezembe vettem a telefont és olvasni kezdtem a meghívó szövegét magamban intrikusan kommentálva:

„Kedves Kolléga!” – haha, szerintem azt sem tudod, ki vagyok - Szeretettel – na persze, mi ez, karácsonyi ajándék? – meghívunk ez évi céges, rendhagyó rendezvényünkre, melyet 2018. 03-09-én tartunk a Barack Thermal Hotel & Spa-ban. A rendezvényre szeretettel várjuk családod! (hogy mi van? Ezt a részt kétszer kellett újra olvasnom…) Kérünk, hogy közvetlen felettesednek jelezz vissza pároddal, vagy családoddal érkezel, hogy a szobákat és a programokat ennek megfelelően ismertessük veled! Köszönettel, a marketing osztály”.

Megdöbbentem és pokolian örültem. Jó párszor sikerült óriási bulikba belecsúsznom céges rendezvények keretein belül – hajnalig tartó medencés bulik pezsgővel és koktélokkal, borulás a Tiszába csónakokkal, hegymászás  és paintball…örömmel emlékeztem vissza ezekre az éjszakákra, de elég volt, azonban akárhányszor felvetettük ezt a témát a kollegákkal, a vezetőinknek mindig az volt a válasza, nehéz olyan helyszínt találni, ami bulira és családi megoldásokra egyaránt alkalmas.

Izgatottan ugrottam át a Barack Thermal Hotel & Spa oldalára és kezdtem tanulmányozni, miért lehet alkalmas a hotel családoknak és a még mindig bulizni vágyó kollegáknak egyaránt…nem kellet sokat böngésznem hogy megértsem, s igaza volt asszonynak: ezúttal tényleg őszintén vártam a részleteket és magát az eseményt is!

 

 

Facebook Elhelyezkedes Galeria Youtube VirtualTour